Чи є термін придатності рідини для електронних сигарет?

Коротка відповідь, як і у разі будь-якого рідкого вмісту, — так. Будь-яка рідина, виготовлена для споживання, має термін придатності, і те саме стосується і рідин для електронних сигарет. Як правило, кожна пляшка рідини для електронних сигарет повинна зберігатися від 1 до 2 років, але це залежить від дати закінчення терміну придатності виробника, яка має бути вказана на пляшці поряд з інгредієнтами.


Ознаки те, що термін придатності рідини для вейпу минув.

Є кілька способів відрізнити якісну рідину для електронних сигарет від «зіпсованої». Це включає:

  • Знебарвлення;
  • Незвичайний запах;
  • Частки поділяються і більше не змішуються при струшуванні флакона;
  • Незвичайний смак зі зниженням аромату та/або відсутністю утворення пари;
  • Відчуття нікотину не таке сильне.

Якщо ви вчасно розпізнаєте ці ознаки, ви уникнете неприємностей і зрозумієте, що настав час змінити флакон рідини на новий.


Як довго можна зберігати рідину?

Термін придатності рідини для електронних сигарет зазвичай становить від одного до двох років після виробництва. Те, як ви зберігаєте рідину для електронних сигарет, визначає термін служби та консистенцію рідини для електронних сигарет. Загальновідомо, що рідини для електронних сигарет смачніші і мають більший термін служби при зберіганні в правильних умовах.


Зберігання пляшки в сухому та темному місці гарантує, що ключові інгредієнти (нікотин, пропіленгліколь та рослинний гліцерин) збережуть свої властивості та функції в рідині для вейпу. Якщо це не зробити, ви помітите різницю! Самозаміс після змішування, рекомендується зберігати протягом кількох тижнів, щоб допомогти смаку дозріти. Ви також можете спробувати зберігати його у холодильнику. Не залишайте рідину на спеці!


Якщо вам потрібна рідина для електронних сигарет з більш тривалим терміном служби, виберіть рідину з більш високим PG (пропіленгліколь) та меншим VG (гліцерином), оскільки вона розкладається повільніше, ніж рідина для вейпінгу з вищим коефіцієнтом VG. Зберігання флакона з рідиною в захищеному від сонячних променів і прохолодному місці також сприяє більш тривалому зберіганню соку.


А коли було відкрито флакон?

Рідина має бути придатною до вживання протягом усього терміну придатності, навіть якщо вже була відкрита. На сьогоднішній день немає жодних гарантій того, що рідина для електронних сигарет зі строком придатності, що минув, сто відсотків завдасть якої-небудь шкоди. Тим не менш, ми рекомендуємо дотримуватися дати і не використовувати рідину після закінчення дати, зазначеної на флаконі з рідиною для вейпу.

Більшість вейперів у жодному разі не зберігають рідину для електронних сигарет так довго. Навіть якщо вони постійно змінюють аромати рідин для електронних сигарет, щоб уникнути набридання одного аромату. В іншому випадку ви перестанете відчувати аромат рідини для вейпу. Це не обов'язково означає, що термін придатності рідини для електронних сигарет закінчився, але може бути пов'язано з тим, що ви часто використовували одну і ту ж рідину для електронних сигарет. Ваші смакові рецептори іноді потребують "відпочинку" та різноманітності ароматів, щоб оживити ситуацію. Це те саме, коли ви розпорошуєте одні й ті самі духи щодня. Ваш нюх знайомиться із запахом, і ви, зрештою, забуваєте це відчуття. Якщо ви залишите парфуми на кілька днів або заміните їх, це матиме той самий ефект,

За умови, що ви тримаєте пляшку з закритою рідиною, коли ви її не використовуєте, і зберігаєте її правильно, як ми вже згадували вище, вона повинна прослужити до двох років. Тип інгредієнтів та їх кількість також матиме значення, тому звертайте увагу на склад рідини. Ви можете прочитати все про ключові інгредієнти рідини для електронних сигарет, VG та PG, які діють як основа у будь-якій рідині для ширяння. Виберіть відомого виробника з гарною репутацією, який виробляє найкращі рідини для електронних сигарет у безпечних умовах. Крім того, якщо ви виберете рідину для електронних сигарет, що містить нульовий відсоток нікотину, ймовірність окислення також зменшиться, тому це слід враховувати.


Яка найкраща рідина для електронних сигарет для вас?

Співвідношення інгредієнтів у рідині визначає не тільки довговічність купленого вами продукту, але й досвід, який ви отримуєте щоразу, коли ви підносите вейп до рота. У той час як вейпінг традиційно призначений для того, щоб допомогти курцям кинути курити назавжди, він став культовим завдяки різноманітним пристроям, смакам рідини для електронних сигарет та розширеним функціям модів для вейпів. Найкраща рідина для електронних сигарет залежить від типу вашої електронної сигарети та ваших уподобань.


Якщо вам потрібна рідина для електронних сигарет, яка прослужить довго і даватиме мало пари, виберіть більш високе співвідношення PG. Ідеальним варіантом для такої рідини буде POD система з низькою потужністю, яка потребує мінімальних налаштувань. Однак, якщо ви шукаєте великі хмари, зверніть увагу на рідину для електронних сигарет з високим VG та низьким вмістом нікотину. Вибір за вами!

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре