Як вдихати вейп? Які види затягувань існують?

Ви можете подумати, що це не серйозна тема, на якій не варто зосередитись, але ми думаємо, що це недостатньо обговорюється. Коли справа доходить до вейпінгу, те, що ви паруєте і чому ви це робите, є надзвичайно важливими факторами. Але ми також вважаємо що, то ЯК ви вейпуєте, не менш важливо.

Можливо, ви вже знаєте, що у вашому розпорядженні є кілька різних технік вдихання. Зосередимося на двох найпоширеніших типах вдиху: з рота у легені та вейпінг безпосередньо у легені.

Важливо знати, що у вашому методі вдихання немає правильного чи неправильного. Віддаєте перевагу способу з рота в легені, вейпінг безпосередньо в легені або одну з менш поширених технік, правильний вибір - те, що найкраще підходить для вас. Різні методи дають різні результати, тому цінителі смаку, швидше за все, віддадуть перевагу альтернативній техніці переслідувачам хмар.

Як вдихати вейп? Які види затягувань існують? Фото-1

Вейпінг - це глибоко особиста справа, і кожен має унікальний набір переваг, тому ми рекомендуємо прочитати інформацію нижче, щоб зрозуміти переваги і недоліки найбільш поширених способів вейпінгу. Після цього найцікавіше! Настав час пограти з різними техніками та подивитися, яка з них найкраще підходить вам.

Для початку давайте поглянемо на відмінності між двома найпоширенішими техніками вейпінгу: з рота у легені та вейпінг безпосередньо у легені.


Вдих у два етапи – з рота у легені (MTL)

Найтрадиційніший метод вдихання - метод, знайомий більшості колишніх курців. Щоб пояснити це якомога простіше, ви втягуєте пару до рота, перш ніж вдихати його в легені.

Це фаворит серед тих, хто нещодавно перейшов на вейпінг або перебуває в процесі переходу, оскільки він дуже імітує традиційний спосіб куріння сигарет та сигар.

Отже, як це спосіб паріння вплине на ваш досвід вейпінгу? Смак – це ключ тут. Оскільки пар довше залишається у роті, смак, який вам подобається, стає більш вираженим та стійким. Тому ті, хто віддає перевагу аромату найбільше, схильні віддавати перевагу з іншими методами вейпінгу.

Як вдихати вейп? Які види затягувань існують? Фото-2

Які ще переваги, крім покращеного смаку? Цей метод відрізняється повільним вдиханням, тому він зазвичай використовує менше рідини для електронних сигарет, ніж деякі інші методи. Варто відзначити, що ви отримаєте найкращі смакові результати, використовуючи рідину для електронних сигарет з більш високим вмістом PG (пропіленгліколю), ніж VG (рослинний гліцерин).

Однак, якщо вам потрібне відчуття "удару по легеням", щоб відчути задоволення, це може бути не найкращим методом для вас. Не хвилюйтеся, тому що у нас є альтернатива, яка, ймовірно, буде вам більше до смаку.


Прямий вдих у легені (DTL)

Цей метод відносний новачок, якщо порівнювати його з методом, який ми щойно обговорили. Пояснення цього методу досить очевидне: ви вдихаєте пару прямо в легені і пропускаєте крок, коли він перебуває у роті.

Популярність цього методу різко зросла останніми роками, і більшість його привабливості пов'язані з величезними хмарами пари, які може виробляти. Як і слід було очікувати, це зробило його улюбленим методом вейпінгу серед мисливців там.

Слід мати на увазі, що обладнання та вибір рідини для вейпу є ключовим, коли справа доходить до DTL способу паріння. Пристрій з слабкішим повітряним потоком - це те, що вам потрібно, якщо ви хочете спробувати глибоку затяжку, оскільки вепінг без правильного обладнання може призвести до жахливих нападів кашлю.

Якщо відволіктися на мить від великих парових хмар убік, у вейпінгу "безпосередньо в легені" є ще пара інших переваг. Він відомий як найбільш задовільний метод паріння, оскільки дає потужніший «удар», що може бути важливим для тих, хто перебуває в процесі переходу на вейпінг. Однак деякі новачки не є шанувальниками цього методу, оскільки він вимагає спеціального обладнання, техніки та електронної рідини, щоб уникнути сильного удару по горло.


Вартість методів вейпінгу

Тут важливо зазначити вартість. Великі хмари пари (DTL) означають, що ви використовуєте набагато більше рідини для однієї затяжки. Ця рідина повинна містити в середньому не більше 3% концентрації нікотину, щоб ви не відчули погано через передозування.

Обидва методи виробляють значно більше диму, ніж від звичайної цигарки.

При використанні методу ударів ротом (MTL) ви використовуєте простіший пристрій меншого розміру. Менше пари, але можливо більше нікотину. Можлива концентрація нікотину в 4 рази сильніша. Обидва методи призводять до отримання достатньої кількості нікотину, як куріння, але ви платите велику ціну за великі хмари пара!

Як вдихати вейп? Які види затягувань існують? Фото-3

Так що, якщо ви не затятий вейпер і просто хочете відмовитися від куріння, тоді немає особливого сенсу у використанні субомних вейп-пристроїв для методу DTL. Просто якісна електронна сигарета буде давати знайомі відчуття як від куріння, необхідну вам кількість нікотину і заощадити гроші.


Яку роль відіграє рідина для електронних сигарет?

Рідина для електронних сигарет відіграє важливу роль, коли справа доходить до вашого задоволення від кожної техніки - неправильна рідина з неправильною технікою може викликати неприємний смак або різкий удар по горлу, який може зіпсувати ваш досвід вейпінгу.

Як вдихати вейп? Які види затягувань існують? Фото-4


Рекомендуємо пограти з різними варіантами, щоб побачити, яка комбінація відповідає вашим особистим уподобанням. Загальне практичне правило полягає в тому, що ви повинні вибрати якісну рідину з високим вмістом PG, якщо ви віддаєте перевагу MTL (вдих у два етапи), якщо ви віддаєте перевагу DTL (глибокий вдих) то рідина з низьким вмістом нікотину, багата на VG.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре