Почати вейпінг - що потрібно знати

Перш за все, якщо ви досягли точки у своєму житті, коли ви готові відмовитися від сигарет і натомість почати вейпінг, прийміть наші вітання. Ваше здоров'я та організм будуть вам за це вдячні. Ми розглянемо, що вам потрібно знати про вейпінг, який комплект вам знадобиться, і дамо кілька важливих порад, які допоможуть вам рухатися у правильному напрямку.


Чому кинути палити - чудова ідея

Якщо ви вже готові викинути запальнички, сірники та відмовитися від куріння тютюну, ви, мабуть, уже непогано знаєте, чому це гарна ідея. Коротше кажучи, куріння вбиває. Коротко та по справі. Всесвітня організація охорони здоров'я чітко дала зрозуміти, яку шкоду може завдати куріння, включаючи передчасну смерть.

Крім причин, пов'язаних зі здоров'ям, куріння - це дорога звичка, і ці витрати, схоже, щороку зростатимуть. Вейпінг виявився значно дешевшим протягом певного періоду часу, незважаючи на те, що стартові витрати були трохи вищими. Це дві дуже вагомі причини, з яких кинути палити - дуже хороша ідея.

Почати вейпінг - що потрібно знати Фото-1


Що таке вейпінг?

Щоб почати займатися вейпінгом, вам необхідно мати базові знання про те, що таке вейпінг і чим він відрізняється від куріння. Коли ви палите, ви спалюєте тютюн, що містить хімічні речовини, і вдихає дим. Багато з цих хімічних речовин були класифіковані як токсичні ВООЗ. Для порівняння, під час використання електронної сигарети нічого не пригорає. В електронних сигаретах використовується літієва батарея для нагрівання рідини для електронних сигарет з утворенням ароматизованої пари, яку можна вдихати та видихати.

Рідини для електронних сигарет, що використовуються в резервуарі електронної сигарети, включають базову рідину, суміш пропіленгліколю (PG) та рослинного гліцерину (VG), ароматизатори та нікотин. Існують різні співвідношення VG та PG та різна концентрація нікотину, включаючи рідини з нульовим вмістом нікотину. Жоден із інгредієнтів, які використовуються з рідинами для електронних сигарет, не викликає таких проблем, як тютюнові сигарети.


Почни вейпінг із правильним набором

Коли ви вперше починаєте вейпінг, вам справді не потрібні всі навороти. Що вам потрібно, так це базовий стартовий набір та декілька рідин для електронних сигарет. У стартовому комплекті буде все, що потрібно, крім електронних рідин.

Отримавши комплект, переконайтеся, що ви прочитали всі інструкції, що додаються. Таким чином, ви можете бути впевнені, що налаштували свою електронну сигарету правильно і отримаєте максимальну віддачу від першого досвіду вейпінгу.

Почати вейпінг - що потрібно знати Фото-2


Стартові рідини для електроніки

Є так багато смаків рідин на вибір, не кажучи вже про різні рівні міцності та базові типи. Не дозволяйте цьому приголомшити вас. Не думайте, що вам потрібно купувати сто одну рідину для електронних сигарет. Вам потрібна лише кілька. Виберіть смаки, які, як ви знаєте чи підозрюєте, що вам сподобаються, з чимось трохи різним від різноманітності. Рідини зі смаком ментолу та тютюну, як правило, є популярним вибором. Можливо, додайте що-небудь веселе та фруктове, схожий на десерт, якщо ви ласун.

Ретельно вибирайте рівень нікотину. Вирівняйте кількість нікотину, яку ви зазвичай маєте у тютюновій сигареті, або зменшите її. Дуже важливо не збільшувати кількість нікотину, яку ви вживаєте раптово. Якщо ви це зробите, ви виявите, що відчуваєте нудоту (можливо, навіть блювоту), головний біль і почуття сильної задишки. Якщо ви не впевнені, почніть з меншого і працюйте вгору, доки не знайдете рівень, який вам підходить.

А як щодо базового типу? Ви побачите, що є різні типи рідин для електронних сигарет. Ті, у яких більше VG (рослинного гліцерину), називаються рідинами з високим VG. Вони більш гладкі і створюють більш густу та повну пару. Якщо вам подобається ідея наповнених ароматом великих хмар, можливо варто почати з цих. PG (пропіленгліколь) тонше, відомий ясністю смаку, а також має тенденцію бути трохи жорсткішим, що забезпечує більш щільний удар по горлу, що зазвичай цінується тими, хто тільки починає займатися вейпінгом.

Якщо ви все ще не знаєте, яка з цих рідин для електронних сигарет найкраще підходить для вас, спробуйте та підбирайте. Коли ви починаєте займатися вейпінгом, половина насолоди полягає в експериментуванні.

Почати вейпінг - що потрібно знати Фото-3

Приєднуйтесь до спільноти вейпінгу.

Якщо ви готові почати займатися вейпінгом, одна з найкращих порад, які ми можемо вам дати, - це зв'язатися зі спільнотою любителів вейпінгу. Є сторінки та групи в соціальних мережах, форуми та багато іншого, і всі вони сповнені ентузіастів вейпінгу. Ці типи контактів ідеально підходять для тих, хто хоче розширити своє розуміння того, як усе працює, і отримати насолоду від знайомства з однодумцями.


Почати вейпінг - що потрібно знати

Якщо ви досягли цього моменту, ви знатимете майже все, що вам потрібно знати про основи вейпінгу. Без сумніву, ще доведеться вивчити якийсь жаргон, але ви все одно досягнете його. Наша головна порада для отримання задоволення від вейпінгу - це правильно і регулярно доглядати свою електронну сигарету. А поки що просто насолоджуйтесь знайомством зі своїм пристроєм, експериментуючи з новими смаками.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре