Чому рідини для електронних сигарет ароматизовані?

Думаєте кинути палити та почати вейпити? Вже почали вейпити, але думаєте, що щось упускаєте? Кількість аксесуарів і спорядження для вейпінгу може залишити будь-яку розсудливу людину в збентеженні - може бути досить складно вирішити, з якого випарника почати, не кажучи вже про те, яку з багатьох барвистих і творчих рідин для електронних сигарет ви виберете. Незалежно від того, який у вас досвід куріння при переході на вейпінг, важливо розуміти, що смак має основне значення для успішної відмови від куріння.

Ми всі знаємо, що одна з основних причин, через яку ви підсідаєте на сигарети, полягає в тому, що нікотин викликає сильне звикання. Нікотин може завдати непоправної шкоди організму, якщо споживати його безвідповідально. Але шкода, яка насправді завдається вашому тілу, завдається димом, що виділяється при горінні тютюну, і тисячами хімічних речовин, які містяться в сигаретах. Ось чому організація Public Health England вважає, що вейпінг на 95% менш шкідливий за куріння тютюнових виробів.

Вейпінг - це нагрівання рідини для електронних сигарет з типовим смаком, яка містить нікотинову концентрацію, що дозволяє вам отримати необхідну кількість нікотину, щоб приборкати вашу тягу, коли ви кинете курити. Але чому рідину для електронних сигарет ароматизують?

Чому рідини для електронних сигарет ароматизовані? Фото-1

Хоча важливо приборкати потяг до нікотину, маловідомий факт про сигарети полягає в тому, що вони містять до чайної ложки цукру. Це означає, що на додаток до того, що ваше тіло бореться з природною і добре відомою потягом до нікотину, про яку ми всі чуємо, воно також зіткнеться з нестачею цукру. Тому виробники випускають рідину для електронних сигарет із солодким, десертним та фруктовим смаком.


Який ароматизатор для електронних сигарет вам личить?

Рішення про те, який смак рідини для електронних сигарет вам слід вибрати, залежить головним чином від природних смакових уподобань. Як альтернатива ви можете виявити, що рідина для електронних сигарет, яку ви виберете собі на кожен день, буде аромат, який, як ви традиційно вважали, не для вас. Спробуйте самі та знайдіть свій новий улюблений смак рідини для електронних сигарет вже сьогодні.

Чому рідини для електронних сигарет ароматизовані? Фото-2

Важливість якісної електронної рідини

Коли справа доходить до покупки рідини для електронних сигарет, може виникнути спокуса вибрати найшвидший і найдешевший варіант із доступних вам, будьте обережні з тим, що ви вибираєте, оскільки це може залишити неприємний присмак у роті. У ваших зусиллях з відмови від куріння однією з найважливіших речей є задоволення від куріння, яке в кінцевому підсумку досягається за рахунок того, що ви курите.


Через зростання популярності електронних сигарет, на жаль, реальність така, що ви, ймовірно, зіткнетеся з досить дешевою та неприємною рідиною для електронних сигарет. Те, що було обіцяно як солодкий райський досвід, цілком могло бути зроблене з низки штучних інгредієнтів, які насправді зовсім не нагадують фруктову суміш. Звертайте увагу на склад рідини та купуйте тільки у перевірених продавців.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре