Ватти та вольти у вейпінгу: короткий посібник з потужності

Якщо в наші дні ви спілкуєтеся з достатньою кількістю ентузіастів вейпінгу, швидше за все, ви почуєте про вольтів та ватів. Ви, ймовірно, також почуєте про омах та пристрої з регульованою напругою та/або регульованою потужністю. Ці терміни можуть збивати з пантелику нового або середнього користувача. Фактично, для більшості тих, хто хоче перейти на ароматну пару, ці терміни у будь-якому випадку потрібно знати.

Тим не менш, якщо ви займаєтеся вейпінгом протягом тривалого періоду, вам потрібно знати, про що йдеться. Коротше кажучи, ми говоримо про вейпінг. Це елементи, які будуть визначати та регулювати, скільки енергії отримуватиме ваш вейп, і наслідки такого вибору величезні. Отже, погляньмо на ці терміни і на те, що вони означають у вейпінгу.


Ом

Ом - це спосіб вимірювання опору, який є частим і важливим елементом більш просунутих системах вейпінгу. Що відбувається в будь-якому вейп девайсі, так це те, що електрика проходить через випарник, щоб він міг нагрівати рідину для електронної сигарети і виробляти чудову пару. Якщо опір менший, буде більше електрики, що призведе до більшого нагрівання, що означає більше пари і, як правило, більше аромату. Якщо ваш атомайзер має вищий опір, ви отримаєте менше пари.

Назад є те, що чим більше електрики (менший опір) ви використовуєте, тим швидше розрядиться ваша батарея і тим швидше згорить атомайзер.


Вольт

Вольт - це, по суті, міра того, який енергетичний потенціал існує від однієї точки до іншої. Для цілей вейпінгу більш висока напруга дає можливість збільшити потужність (ват), що використовується у вейпінгу. У поєднанні з розпилювачем з низьким опором, ви зможете створювати величезні хмари пари.


Ватт

Ватти - це фактична потужність, яку споживає вейп. Думайте про це як про кінцеву мету вашого вейпу. Якщо у вас достатньо напруги, ви можете збільшити вироблені вати. Зазвичай це йде рука об руку з вольт, оскільки вам потрібно вищу напругу (енергетичний потенціал), щоб створити більше ват у вашому пристрої.


Змінні пристрої

Чим більше ви удосконалюватимете свої навички у вейпінгу, тим більше вам захочеться погратися з цими різними елементами. Один із способів зробити це - використовувати пристрої зі змінною напругою або змінною потужністю. Пристрій з регульованою напругою дозволяє змінювати напругу і, таким чином, змінювати кількість енергії, що проходить через неї.

 Ватти та вольти у вейпінгу: короткий посібник з потужності

Пристрій змінної потужності працює з протилежного кінця. Це дозволяє контролювати потужність, вироблену вашим пристроєм, що призводить до аналогічного ефекту з точки зору виробництва пари.

Це є основи. Ми не дарма назвали це коротким посібником з вейпінгу. Як і у випадку з будь-якою такою широкою темою, завжди є інший рівень розуміння, якого ви можете досягти. Існують теорії щодо того, що найкраще працює в кожному конкретному налаштуванні вейпінгу. Існують механічні модифікації, які дозволяють вийти за рамки того, що доступно в більшості систем, що серійно випускаються для вейпінгу.


Так що, звичайно, є ще щось, що потрібно знати. Тут важливим є те, що ви розумієте основні принципи, на яких будується ваш пристрій для вейпінгу. Навіть у найпростішій системі задіяні опори, вольти та вати. Для переважної більшості з тих, хто переходить на вейпінг, достатньо знати, що зрештою ви отримаєте від свого пристрою бажану продуктивність.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре