VOOPOO Drag X або S - який под краще?

Для вас це може бути перший день після останньої викуреної або сотої сигарети. На якому б етапі ви не знаходилися, ми бажаємо вам удачі та сподіваємося, що ви зможете продовжити відмову від куріння, використовуючи вейпінг як альтернативу, яку підтримують такі організації, як NHS та Public Health England. Однак, як ми знаємо, нікотинова залежність – це залежність, з якою важко впоратися, якщо у вас немає відповідного пристрою для вейпінгу. Він має бути зручним і простим у використанні, тому в деяких трапляються рецидиви, якщо вони не отримують аналогічного досвіду спочатку. Наша місія сьогодні - порівняти Drag X і S від VOOPOO, випущених одночасно, і прийти до вердикту, який найкраще підходить для вашої подорожі по вейпу.

VOOPOO Drag X або S - який під краще? Фото-1

Drag X проти Drag S – у чому ключова різниця?

По суті все зводиться до розміру двох пристроїв. Зовнішній вигляд і продуктивність дуже схожі, тому в основному це пов'язано з тим, що Drag X трохи довше в розмірах. Причина в тому, що зовнішній акумулятор 18650 є знімним. Drag X надає достатньо місця для цього без неприємного шуму, підкреслюючи його спрощений, але елегантний дизайн. Навпаки, Drag S має меншу вбудовану батарею, яку ви заряджаєте за допомогою кабелю USB Type-C. Оскільки всі ми ведемо неспокійний спосіб життя, іноді ви знаходитесь в місцях, де не завжди можна зарядити пристрій. Це може зайняти багато часу та знизити рівень вашого терпіння. Однак, якщо у вас є батарея 18650 і ви також вкладаєте засоби в зарядний пристрій, наша найкраща порада – купити дві батареї та заряджати їх разом. Це означатиме, що у вас завжди буде один запасний і один на повну потужність всередині Drag X. Оскільки немає великої різниці в розмірах, обидва досить компактні, щоб поміститися в кишені або сумці.

Основні характеристики та характеристики Drag X:

  • Вихід 5-80 Вт
  • Система чіпів Gene TT
  • Акумулятор 18650 (продається окремо, але змінний)
  • Місткість картриджа - 2 мл
  • Регульований повітряний потік
  • 3.2-4.2 вихід напруги
  • Тип-C
  • Вага – 165 г
  • Розмір – 95 мм x 32,5 мм x 28 мм


Які випарники VOOPOO можна використовувати?

VOOPOO продовжив попередню лінійку VINCI з тими ж фантастичними випарниками VOOPOO PnP, які доступні в діапазоні опорів для Drag Duo, так що ви можете вибирати залежно від того, чи ви хочете MTL або вільну затяжку. Таким чином, ви можете вибрати випарник 0,15 Mesh між 60-80 Вт, кращу продуктивність для густішого вейпу з широко відкритим повітряним потоком виключно для Drag X, або вибрати випарник 0,3 Ом, який постачається з Drag X та S.


Функціональні можливості та використання пристрою

Загалом Drag X – це акуратний невеликий комплект Sub-Ohm, який відносно простий у використанні. Drag S однаково гарний - просто вставте зарядний пристрій Type-C, коли батарея розрядиться (для заряджання потрібно трохи більше однієї години). Для душевного спокою Drag X – найкращий варіант для подорожей, тому що вам не потрібно думати про зарядку. Запасний акумулятор принесе користь із Drag X на 1500 мАч.

Ви отримуєте все необхідне із невеликого комплекту Sub-Ohm pod kit. Повітряний потік на Drag X фантастичний, з перемикачем, що дозволяє гнучко відкриватися для вільної затяжки і закриватися для паріння з тугою MTL (сигаретної) затяжки з гарним опором. Тільки в нижній частині Drag X у вас є міцна та добре спроектована кришка акумулятора, яка легко відкривається та надійно клацає без проблем. Зняття картриджа для заміни випарника PnP та повернення в мод також досить просто з дуже сильними магнітними контактами, щоб тримати його у безпеці у будь-який час.

Ключова відмінність з точки зору функціональності Drag X у порівнянні з Drag S – це варіанти вдихання. Тільки Drag S має можливість запустити пристрій кнопкою активації або активувати за допомогою автоматичної затяжки, просто зробити затяжку. Їх можна вибрати в налаштуваннях та аналогічно популярному Vinci 2 з лінійки пристроїв Vinci від VOOPOO. Drag X – це строго ручна активація без опції автоматичної затяжки. Ось короткий виклад того, як увімкнути, використовувати пристрій, відрегулювавши потужність та багато іншого:

  • Щоб увімкнути та вимкнути пристрій, просто натисніть кнопку активації п'ять разів (воно автоматично вимикається через 30 хвилин, якщо не використовується).
  • Щоб відрегулювати потужність, натисніть вгору або вниз.
  • Виберіть між режимом RBA для розширеного вейпінгу, щоб використовувати максимальну потужність, або інтелектуальним режимом для безпечнішого вейпінгу з встановленою потужністю, яка не може бути перевищена. Перемикайтеся між двома режимами, тричі натискаючи кнопку активації на перетягуванні X.
  • Просто заблокуйте пристрій, одночасно натиснувши кнопку вгору та кнопку увімкнення, що означає відсутність можливості змінити потужність або натиснути кнопку ввімкнення. Безпека понад усе!
  • Кнопка вниз і кнопка активації разом протистоять щоденному лічильнику затяжок (зручно, що лічильник затяжок залишається, поки ви змінюєте батарею 18650)
  • Натисніть кнопку активації, вгору і вниз разом ви отримаєте доступ до налаштувань годинника
  • Перебуваючи на екрані лічильника затягування, натисніть кнопку активації, щоб перевірити інформацію про свій чіпсет. Спочатку увійдіть в інтерфейс затягування, одночасно утримуючи кнопки вгору та вниз. Ще дві секунди, щоб вийти із цієї частини меню.

Ви виявите, що через схожі конструктивні особливості Drag X і S мають багато спільного, включаючи навігацію по меню, яка також схожа на лінійку VOOPOO Vinci. Лічильник затягувань показує, чого ви досягли за попередні два тижні, щоб зберегти свої звички вейпера. З практичного погляду заповнення Drag X чи Drag S рідиною - щонайменше просте завдання. Він наповнюється знизу картриджа і має досить велику кришку, щоб ви могли встановити будь-який дозатор флакона з рідиною та наповнити картридж. Ви можете заряджати обидва пристрої за допомогою USB-зарядного пристрою Type-C.

VOOPOO Drag X або S - який під краще? Фото-2


Зовнішній вигляд

VOOPOO зробили це знову після чудової роботи, яку вони виконали з лінійкою Vinci, включаючи оригінальну серію Vinci 2 і Vinci X. У всякому разі, Drag X і S підняли його ще на одну сходинку, надавши цим пристроям чудового гладкого вигляду. Екрани мають аналогічне налаштування, з гарними яскравими кольорами та досить великим екраном, який легко побачити. У вас є широкий вибір барвистих і практичних варіантів для стильного вейпінгу на ходу з безліччю різних текстур у вигляді ручок на задній панелі пристрою, які виготовлені з вуглецевого волокна або шкіри. Ви можете вибрати одну з п'яти фантастичних колірних тем.

Кнопка активації досить велика і закруглена, що надає їй приємного вигляду, і загалом VOOPOO проробила справді вражаючу роботу зі створення продукту з урахуванням довговічності.


Ключові переваги Drag X та S

  • У вас є багато можливостей з Drag X та S завдяки системі нескінченного повітряного потоку. Поряд з випарниками PnP ви можете зручно перемикатися між MTL з використанням сольового нікотину та рідинами з високим VG у режимі вільної затяжки з повністю відкритим повітряним потоком.
  • Смак сітчастих випарників PnP є фантастичним, і ви також отримуєте від них хороший термін служби, за умови, що ви дотримуєтеся правильної потужності.
  • Випарники з низьким опором, такі як 0,15 mesh, які ви отримуєте з Drag X, пропонують відмінний смак та хмарність.
  • Ще більш вражаючим є те, що ви можете зробити все це з однією батареєю 18650 у Drag X. Якщо ви хочете ще більше продовжити термін служби батареї, просто зменшіть потужність у стилі MTL з високоомним випарником, щоб використовувати менше рідини та продовжити термін служби батареї.
  • Магніти на картриджах дійсно сильні, пристрій не деренчить.



Чи є недоліки?

  • Система підрахунку затяжок, хоч і хороша ідея, не потрібна більшості вейперів. Якщо ви хочете використовувати його, вам необхідно зареєструватися на офіційному сайті VOOPOO, щоб отримати доступ до цієї функції на головному екрані.
  • Єдине невелике розчарування Drag X полягає в тому, що вам потрібно встановлювати таймер кожен раз, коли ви змінюєте батарею. Але більшість людей у наші дні все одно перевіряють час на своїх смартфонах чи годинниках, тож це не серйозна проблема!


Не занадто багато, щоб розділити їх, враховуючи разючу подібність між Drag X і S. Як ми вже говорили, Drag X трохи вище, але не набагато, і це виключно через батареї 18650. Для довговічності, простоти та ефективності Drag X дає вам більше гнучкості у дорозі, тому що вам не потрібно заряджати, коли батарея розряджається. Крім того, він має підвищену потужність, якщо вам потрібно трохи більше потужності, хоч це не обов'язково важливо для продуктивності. Загалом обидва є якісними модами, оскільки VOOPOO продовжує встановлювати високу планку. Кожен виглядає зручно в руці, у поєднанні з чудовою якістю складання створює дивовижний аромат та хмари. Як і у випадку з популярною лінійкою Vinci, вейпери не можуть насититися випарниками PnP, тому приємно, що вони розширили цю перевагу за допомогою діапазону Drag.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре