Одноразка на 7000+ затяжок: на скільки вистачає?


Одноразові сигарети набирають популярності у любителів куріння, які не отримують задоволення від класичних тютюнових виробів. Завдяки компактності та зручності використання, пропонують простий спосіб насолодитися ароматом і смаком у будь-якому місці, навіть у закритому приміщенні.

На скільки затяжок бувають одноразки?

Одноразки призначені для одноразового застосування і не потребують заправки спеціальною рідиною або заміни батареї. Містять певну кількість тютюнового або безнікотинового розчину.

Які види можна придбати, на скільки затяжок?

  •   500-800. Мініатюрні та доступні. Можна покласти в невелику сумочку або кишеню. Коштують недорого, тому багато користувачів купують відразу кілька варіантів з різними смаковими добавками.
  •   1000-5000. Вистачає на більший час, не надто громіздкі. Практичний вибір для тих, хто визначився зі смаком.
  •   5000-10000. "Професійні" варіації. Підійдуть для використання всередині приміщення, транспорту, на природі тощо, не заважаючи людям, які не палять, що знаходяться поруч. Дають можливість довше насолоджуватися парінням. 

Пристрої зручні у використанні, не потребують заміни картриджів і підзарядки батареї.

На скільки вистачає одноразки на 800 затяжок? 

Малогабаритні POD-системи оснащені компактними акумуляторами і невеликими резервуарами для рідини. Незважаючи на скромні характеристики, залишаються популярними серед новачків у вейпінгу. На скільки днів вистачає одноразки на 800 тяг? Орієнтовно, на 2-3 дні паріння.

На скільки днів вистачає одноразки на 1500 затяжок?

Звичайна сигарета, зазвичай, має, орієнтовно, 10-15 затяжок. Кількість напряму залежить від виробника та якості наповнення. Отже, 1500 затяжок - приблизно 100-150 сигарет. Зазвичай, людина курить від 10 до 20 сигарет на день. Одноразки на 1500 затяжок, у середньому, закінчуються через 5 днів. Тривалість роботи електронної сигарети залежить від індивідуальних курильних звичок.

На скільки днів вистачає 2000 затяжок?


Подібні електронки відрізняються внутрішнім оснащенням, красивим дизайном і різноманітністю ароматів. Мають вигляд невеликого боксу з округлими плавними краями. 

Всередині знаходиться досить великий картридж, призначений для заповнення рідиною. Всередину вміщається 5-12 мл рідини. Акумулятор потужний. Одноразки на 2000 затяжок можуть оснащуватися агрегатом на 900 - 1300 мАг. Завдяки зручній формі і компактному розміру, пристрій зручно утримувати в руці. Виникає логічне запитання: 2000 затяжок на скільки вистачає? Одна електронка розрахована на 6-12 днів.

На скільки вистачить одноразки на 3000 - 4000 тяг?

Зазвичай оснащені картриджем об'ємом до 12 мл. Вбудований акумулятор відрізняється ємністю, що дорівнює 600-1500 мАг. Міститься нікотинова сіль міцністю 20-50 мг. Цього достатньо для заміни до 10 пачок звичайних сигарет і задоволення потреби в нікотині на тривалий термін. При активному використанні електронна сигарета "виснажиться" через два тижні. 

На скільки вистачає одноразки на 5000 затяжок?

Один картридж призначений для 14-16 днів застосування, завдяки об'єму, що досягає 13 мл. Вбудований акумулятор оснащений потужністю 650 мАг. Одноразки на 5000 тяг можуть прослужити до 20 днів, якщо парити не часто і з короткими затяжками.

Одноразка на 7000+ затяжок: на скільки вистачає?

Високі цифри можуть привернути увагу покупців, але реальна кількість зроблених затяжок може істотно коливатися. Цей показник залежить від частоти застосування девайса і тривалості акумулятора. Часто вироби мають потужність, що дорівнює 850 мАг, внутрішній об'єм резервуара, що досягає 18 мл. Ці пристрої привабливі можливістю купувати нові пристрої всього один - два рази на місяць.

На скільки затяжок купувати одноразку?

Наскільки вистачає одноразки? Середній термін роботи однієї одноразової сигарети становить близько 300-400 затяжок. Однак це значення може варіюватися залежно від виробника та моделі.

Якщо ви курили раніше і звикли до певної кількості затяжок на день, то виберіть сигарету, яка надає приблизно таку саму кількість. Якщо ви новачок в електронному палінні, то можна вибрати сигарету з меншою кількістю затяжок, щоб звикнути до нового способу куріння.

Купівля одноразових електронних сигарет в магазині Cloudy є оптимальним вибором для тих, хто цінує якість і надійність продукції. Широкий асортимент товарів, висока якість продукції, а також зручність покупки роблять наш сайт привабливим місцем для придбання одноразових сигарет. Заходьте в каталог і підбирайте відповідні одноразки на 1000 тяг і більше, щоб насолодитися ароматним і приємним парінням, не переплачуючи.


Написати відгук
Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре